Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# tylko dla vipów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba go pojebało xD
Nie potrafi zabezpieczyć programu,tysiące ludzi potraciło konta a on chce program robić za hajs XDD
Niech robi,niech ludzie pokroju @Marcoly lub Finn obejdą go i udostępnią (Finn na pewno) i Niemca dokarmiać nie będzie nikt:)

Opublikowano

Chyba go suty kręcą XDD

Pomimo tego że straciłem konto,dzień uważam za udany i śmiechowy,dzięki Jodu,dawno się tak nie smialem xD

Przez niego xxxxxxxxxxxx ludzi straciło konta i chce zrobić L# only hajs? Wątpie że Honda (Według mnie najważniejsze ogniwo i ich mózg i serce w jednym) zgodzi się na takie coś i inni ludzie,wypierdolić niemca stamtąd bo tylko sieje niepotrzebny zamęt i jest tam niepotrzebny. Oby mu ktoś obił ten krzywy niemiecki ryj.

Opublikowano

Szczerze to jedynym plusem który stawiał L# na równi z Bolem było to, że był darmowy no ale cóż. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Jodus napisał tam że nie wie za co posypały sie bany i jest to jak szukanie igły w stogu siana, ale jak tylko znajdzie przyczyne L# bedzie tylko dla osób które płacą Hajs, uzasadnia to tym że za dużo osób korzystało z L# i chce aby L# Nie było na aż tak dużą skalę.

Jeszcze w innym poscie jodus napisał: 

I think botting is a good idea. L# might need some tweaks, so we can run hundreds of bots at the same time. That way we can support ourselves with new accounts when a ban wave occurs. Because in the end we will be playing the cat and mouse game. Even BoL has caused banwaves, there is no way to get away with cheating.

Opublikowano

chodzi o to że L# stał się zbyt wielki, dlatego twierdzi że jak zmniejszy się ilość użytkowników to będzie mniejszy problem, tak to jest bardziej uciążliwy dla riotu

Opublikowano

@Marcoly ty jakimś programistą jesteś czy coś? Bo wszyscy ci dupe pucują.

Developerem na bolu

a co do tematu to L# nigdy nie będzie płatny skoro wszystko ma być opensource, nadpiszesz funkcje i tyle

Opublikowano

Chyba go suty kręcą XDD

Pomimo tego że straciłem konto,dzień uważam za udany i śmiechowy,dzięki Jodu,dawno się tak nie smialem xD

Przez niego xxxxxxxxxxxx ludzi straciło konta i chce zrobić L# only hajs? Wątpie że Honda (Według mnie najważniejsze ogniwo i ich mózg i serce w jednym) zgodzi się na takie coś i inni ludzie,wypierdolić niemca stamtąd bo tylko sieje niepotrzebny zamęt i jest tam niepotrzebny. Oby mu ktoś obił ten krzywy niemiecki ryj.

Dokładnie ja tak samo miałem humor jak nigdy jedyne co robiłem to się śmiałem z moich 2 zbanowanych kont xD

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...